ADANA / İMAMOĞLU - İmamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Okul

Haz

ÖĞRENCİLİRİMİZE ÇİÇEK VB. YETİŞTİRME TEKNİK VE YÖNTEMLERİ TEORİK VE PRATİK OLARAK ANLATILDI. DOĞA SEVGİSİ, DOĞANIN ÖNEMİ VS. KONULARA DEĞİNİLDİ. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SOSYAL, KÜLTÜREL, BİLİMSEL DEĞERLER ÜZERİNE EĞİTİM VERİLDİ. DOĞA VE ÖNEMİ, KORUNMASI VS. ANLATILDI. ÖĞRENCİLİRİN BİRBİRLERİNE ÇİÇEK HEDİYE ETMESİ SAĞLANARAK KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

May

Okul bahçe düzenlemesi çiçek ekim KTS etkinliği

Öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerle öğrencilerimize yaşadıkları çevreyi temiz tutma doğayı koruma ve güzelleştirme çalışması yapılarak çevremize duyarlı değerlerine sahip çıkan yaşadıkları alanı her alanda güzelleştirmeye çalışan birer birey olarak yetişmeleri için tüm çabayı göstermekteyiz. Teknolojinin geliştiği ve zihinleri metalaştığı bir çağda, öğrencilerimizin dikkatini okul bahçesine, doğaya, toprağa çekmeye çalıştık.Bu vesile ile dikkat dağınıklığını çevrelerinde basit ama önemli güzelliklerde tolplamaya çalıştık.

Mrt

Okulumuzda kız ve erkek mescidi açtık. Namazlarızı bu mescitlerde kılıyoruz. Ayrıca etkinlikler yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla okul bahçekize 200 metrekare mescit inşa ettik. Mescidin kaba inşaatı bitmek üzeredir. İç dizaynını da bu yıl Ramazan ayına yetiştirmek için çalışıyoruz. Mescidimizin yapımı tamamlandığında beş vakit namaz kılınan ve mahalleye de hitap eden bir küçük cami şeklinde faaliyet gösterecek. Okulumz adına güzel bir eser olacak. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

May

İmamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini seven dindar bir gençlik yetiştirmeyi hedeflemektedir. Kurulduğu günden beri bu uğurda çaba göstermektedir.

May

Okulumuz İmamoğlu İmam Hatip Lisesi olarak 2012 yılında, bünyesinde ortaokul olduğu halde açılmıştır. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında eski İmamoğlu Lisesi'nin yanında bulunan prefabrik binada eğitim- öğretime başlamıştır. 2013 yılı Eylül ayında Fatih Mahallesinde bulunan Şehit Veli Ataşçı İlkokulu binasına taşınmış ve  1,5 yıl bu okulun binasında faaliyetlerini sürdürmüştür. 2015 yılı Şubat ayında şu anda İmamoğlu İmam-Hatip Ortaokulu'na ait olan binaya taşınmış olan okulumuz, 1,5 yıl bu binada kalmış ve 2016 yılı Haziran ayında kendi binasına taşınmıştır. 5 yılda 4 ayrı binada faaliyetini sürdürmüş olan okulumuz, halen İmamoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak kendi binasında hizmet vermektedir.